De trainingen bij TC Bunde worden verzorgd door Bjorn Boumans en Martijn Ravestein van Event Serve in samenwerking met Evelyne Dullens.

Hieronder stellen zij zich voor.

Heeft u interesse in training, neem gerust contact op met Bjorn op 06-5378 3684  of info@eventserve.nl

Beste tennisliefhebbers,

Via deze weg stel ik, Bjorn Boumans, me aan jullie voor en vertel graag wat over mezelf en het plezier waarmee ik de tennislessen voor de leden van verschillende verenigingen heb en nog steeds verzorg(d). Allereerst wil ik aangeven dat ik met veel plezier en passie de lessen voor zowel de jeugd als volwassenen verzorg. Ik vind met name de diversiteit van de groepen erg leuk en uitdagend. Of de groep uit beginners bestaat of uit gevorderden, het is en blijft maatwerk voor elk individu die de lessen volgt. Als tennistrainer heb ik ruim 15 jaar ervaring en beschik ik over de A- & B-licentie. Ook heb een aantal jaren ervaring als Padelinstructeur.

Verder zal ik iets meer vertellen over mij privé. Ik woon momenteel in Wijlre samen met mijn vriendin, twee zonen van 5 en 1 jaar en twee honden. In mijn vrije tijd geniet ik met mijn gezin van de mooie natuur in Limburg. Ook genieten we regelmatig van ons lievelingseten: Sushi. Daarnaast ben ik al mijn hele leven bezig met sport. Vanaf mijn 4e heb ik altijd gevoetbald bij SV Simpelveld, totdat ik op mijn twaalfde moest gaan tennissen van mijn ouders. En daar ben ik dankbaar voor, want ik vond dat net zo leuk en misschien nog wel leuker dan voetbal. Als jeugdlid van tennisvereniging Simpelveld heb ik met veel plezier aan vele toernooien en competities deelgenomen. Door het grote spelplezier en vaak spelen van wedstrijden, ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot de huidige speelsterkte 3 in zowel enkel als dubbel. In afgelopen jaren heb ik met die ervaring een steentje kunnen bijdragen aan het succes die de clubs hebben behaald. Momenteel speel ik zelf actief Padelcompetitie bij Tennis Padel Geuldal.

Beste tennisvrienden,

Ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Martijn Ravestein ik ben woonachtig in Sittard en 21 jaar oud. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met tennis en heb ik bij verschillende clubs getraind en competitie gespeeld, zoals TC Oriënt, TC Echt, RTC NIP, BRZ en Ubach over Worms. De laatste twee jaar ben ik ook een groot liefhebber van Padel geworden en heb ik mijn padelinstructeursdiploma behaald. Ik speel momenteel zowel in Nederland als België competitie en hoop de komende jaren mijn spel te nog verder te verbeteren en deze geweldige sport te promoten.

Dit jaar studeer ik af aan het CIOS in de richting buitensport en tennis. Sinds een aantal maanden ben ik in samenwerking met Bjorn Boumans van Event Serve gestart met het geven van tennis- en padeltrainingen. Het geven van padel- en tennislessen doe ik met zeer veel plezier en wil dit enthousiasme ook graag overbrengen aan de jeugd- en volwassenleden van TC Bunde.

Hallo leden van TC Bunde,

Vanaf maart 2019 ben ik, Evelyne Dullens, een 48 jarige goedlachse vrouw, 1 dag actief op de banen van TC Bunde.

Als 11 jarig meisje begon ik met tennissen bij SLTC in Sittard. Tennis speelde een grote rol in mijn leven en mijn ervaring als wedstrijdspeelster (nationaal en internationaal), helpt mij het beter spelen van dit fantastische spelletje aan anderen over te brengen.Vanaf 1995 werk ik als tennislerares (KNLTB licentie A en B) op diverse Limburgse verenigingen.

De laatste 10 jaar heb ik me gespecialiseerd, met behulp van de Mindset methode (van Jackie Reardon), om het mentale (aandacht en hoe stuur ik mezelf aan) als uitgangspunt te gebruiken in de trainingen. .

Ik ben er van overtuigd dat het mentale het uitgangspunt is van iedere training,wedstrijd, werksituatie en ‘het leven’. Ik heb er ontzettend veel zin in en verheug me op de vele leuke momenten op de tennisbaan bij TC Bunde.