Mijn naam is Ricardo Hagedoorn, 27 jaar, geboren in Sittard en woonachtig in Geleen.

Ik ben als speler al jarenlang actief in de zogenaamde A-toernooien. Dit zijn toernooien waarop punten te behalen zijn voor de nationale ranglijst. Dankzij een goed jaar waaronder een toernooi-overwinning in 2017 op het moment de nr. 34 van Nederland en speelsterkte 1.

Al enige tijd actief als trainer, nu voor het 5e jaar bij TC Bunde. Eerder onder de vleugels van Tennis Time Academy, maar nu zelfstandig. Een mooie uitdaging waar ik veel zin in heb. Ik wil proberen om van TCB een nog actievere en grotere club te maken.

Waar ik de komende tijd vooral mijn energie in ga steken naast de trainingen is het investeren in de jeugd. Veel kinderen zien tennis als een sport voor 1 uurtje in de week, terwijl ik dit vroeger heel anders beleefd heb. Vrij spelen en wedstrijdjes spelen zijn zo ontzettend leuk en leerzaam. Ik ga proberen om kinderen dit ook te laten ervaren. 2 initiatieven die al lopen zijn het 2e speelmoment voor de jeugd (vrij spelen onder begeleiding) en de Matchpoint Kids tour (met meerdere trainers en 150+ kinderen wedstrijdjes spelen). In de praktijk blijkt dat de kinderen die hier veelvuldig aan mee doen veel beter gaan tennissen en er dan ook meer plezier uit halen. Dit proces wil ik graag continueren en uitbreiden.

Uiteraard zijn naast de jeugdleden de huidige senioren leden ook ontzettend belangrijk. Het accent ligt bij deze groep wat mij betreft bij een stuk binding met de club.

Ik hoop jullie snel op de baan te zien!

Met sportieve groet,

Ricardo

Heeft u interesse in trainingen, neem gerust contact op met Ricardo Hagedoorn
op 06-48584176 of per mail naar klik hier