Op 19 januari gaat Bunde Beweegt van start met haar eerste activiteit: de Nieuwjaarswandeling!

Er zijn drie verschillende wandelingen, zodat iedereen mee kan doen: jong en oud, goed ter been en wat minder goed ter been. Er zijn namelijk drie routes:  de mini wandeling, de korte wandeling en de lange wandeling. Voor alle wandelaars is er een gratis kopje zelfgemaakte soep!

Daarna proosten wij graag met u op het nieuwe jaar en op Bunde Beweegt. We ontvangen u graag met een gratis welkomstdrankje en een lekker hapje. De borrel wordt gehouden bij Hockey Vereniging Meerssen en begint om 17.00 uur.

Mini wandeling

De mini-wandeling is bedoeld voor mensen die slechter ter been zijn. Zij zijn tussen 14.00 en 14.30 uur van harte welkom in ’t Zaelke aan het Theunissenplantsoen. Daar worden zij ontvangen met koffie en thee. Na de koffie/thee start de wandeling en deze gaat naar het clubhuis van Tennisclub Bunde. Daar staat een lekkere kop soep klaar. Na een gezellig samenzijn sluiten we om 16.45 uur af. Deelnemers zijn van harte welkom om dan om 17.00 uur mee te gaan naar Hockey Vereniging Meerssen voor een drankje en een hapje! Als u het fijn vindt om thuis gebracht te worden vanaf de tennisclub, kunt u ons dat laten weten en zorgen wij voor vervoer.

 

Korte wandeling

De korte wandeling is een route van 5 kilometer op verharde wegen die geschikt is voor kinderwagens. Deelnemers vertrekken om 15.30 uur bij Scouting Bunde. Onderweg krijgen de deelnemers een kopje soep. Om 17.00 uur komen deelnemers aan bij Hockey Vereniging Meerssen. Daar worden de deelnemers ontvangen met een gratis welkomstdrankje en een lekker hapje.

 

Lange wandeling

De lange wandeling is een route van ongeveer 10 km en gaat het bos in. Goed schoeisel wordt aanbevolen voor deze route. De wandeling start om 14.00 uur bij Scouting Bunde. Onderweg krijgen de deelnemers een kopje soep. De wandeling eindigt bij Hockey Vereniging Meerssen waar de deelnemers worden ontvangen met een gratis welkomstdrankje en een lekker hapje.

Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden en inschrijving vooraf is niet nodig! Voor meer informatie kunt u terecht bij projectleider Hanneke Philipsen 06-29026328.