Wil je ook kennis maken met padel bij TC Bunde? Dat kan! Er zijn 4 verschillende manieren:

1. Padelclinic met een padeltrainer

Bij de padelclinic gaan de deelnemers de eerste 45 minuten onder begeleiding van professionele padeltrainer aan de slag en daarna kunnen de deelnemers nog 45 minuten vrij spelen. De kosten van de clinics (inclusief het gebruik van een padelracket) zijn €8,- per persoon. Vul onderstaand formulier in om je op te geven.

2. Probeer Padel-sessie vanuit Bunde Beweegt

Op 5 en 12 oktober zijn er twee gratis Probeel Padel sessie georganiseerd vanuit Bunde Beweegt. Trainer Yago Hamwijk ontvangt geïnteresseerden (leden en niet-leden van TC Bunde) van 10.00 tot 11.00 uur. Yago zorgt voor professionele begeleiding met veel aandacht voor de eigen beweegmogelijkheden van de deelnemers. Rackets zijn aanwezig. U hoeft alleen te zorgen voor makkelijk zittende kleding en stevige schoenen. U dient zich opgeven door een mailtje te sturen naar info@eventserve.nl of bellen met Bjorn Boumans op 06-53783684. U kunt zelf kiezen of 1 keer mee wil komen doen of allebei keren.

3. Als je de basis van padel al kent, als introducé vrij spelen met leden

Ben je al bekend met padel en wil je graag kennis met onze vereniging maken, dan kun je als introducé vrij gaan spelen met leden van onze vereniging. Je kunt een mail sturen naar info@tcbunde.nl met daarin een voorkeur van dag en tijd en je waarop je zou willen komen spelen en je speelsterkte.

4. Het volgen van 5 Start-to-padel-trainingen

Event Serve biedt start-2-padel-trainingen aan, een serie van 5 trainingen voor €60,-. Tijdens de trainingen (60 trainingen per training) leer je stapsgewijs steeds meer over padel. Allerlei Padel technieken, tactieken en spelsituaties komen aan bod. Uitgangspunt voor de Padellessen is een groep bestaande uit 4 tot maximaal 6 leden. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden. Heb je interesse in start-2-padel trainingen, dan kun je contact opnemen met Bjorn Boumans van Event Serve per mail naar info@eventserve.nl of op 06-53783684.