De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden

Lid worden

Om te kunnen spelen op de banen van TC Bunde dient men in het bezit te zijn van een geldig lidmaatschap. Het lidmaatschap start op 1 maart (de start van het buitenspeelseizoen) en is geldig voor de duur van 12 maanden. Voor een lidmaatschap na september hanteren wij een reductie van 50% op onderstaande bedragen exclusief inschrijfgeld.
Alle leden ontvangen een pas waarmee de toegangspoort tot het park te openen is en waarmee in de avonduren de baanverlichting ingeschakeld kan worden. De handleiding voor het gebruik van de ledenpas (voor zowel de poort als de verlichting) is te vinden onder Reglementen en verlichting.
Alle leden dienen tevens op de hoogte te zijn van en zich te houden aan de reglementen van TC Bunde, eveneens te vinden onder Reglementen en verlichting.

Contributiebedragen 2018

Mini’s leeftijd t/m 7 jaar € 40,-
Junioren leeftijd 8 t/m 17 jaar € 58,-
Senioren leeftijd vanaf 18 jaar € 99,-
Rustend lid € 25,-
Inschrijfgeld (eenmalig) € 10,-
Gezinskorting vanaf ieder derde lid p.p. € 10,-
Vrijwilligerskorting wordt aan het eind van het jaar verrekend € 15,-


Alle senioren leden betalen boven op het genoemde contributiebedrag van € 99,00 een aanvullend bedrag van € 15,00. Bij vrijwilligerswerk van enigerlei aard wordt dit bedrag van € 15,00 verrekend met de contributie voor het daaropvolgende seizoen.

Download hier ons inschrijfformulier voor seizoen 2018/2019.