De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden

Inbraakgolf sportcomplex HeiveldBeste leden,

Zoals wellicht bekend worden er op de accommodaties van de verenigingen op Heiveld regelmatig vernielingen aangericht dan wel pogingen tot inbraak gedaan. Een aantal maanden geleden was TC Bunde het doelwit en is het dak van onze kantine vernield. Onlangs heeft men proberen in te breken bij HV Meerssen. Uiteraard willen we dit als vereniging proberen te voorkomen.  Bij deze het dringende verzoek aan degene die het park als laatste verlaat de toegangspoort op slot te doen. 

Mochten jullie verdachte situaties waarnemen dan kan dat gemeld worden aan een van de bestuursleden dan wel het direct inschakelen van de politie.

Hartelijk dank voor jullie medewerking in deze,

met vriendelijke groet, Bestuur TC Bunde