De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden


40 JARIG JUBILEUM TC BUNDE 1 juli 2017

Dit jaar bestaat TC Bunde 40 jaar en dat vieren we met een gezellige feestdag op 1 juli 2017: lekker eten en drinken, een partijtje tennis, leuke circusworkshop, een tennisdemonstratie en een tombola.
Komt u met ons mee vieren? Er zijn géén kosten verbonden aan alle activiteiten. Leden en niet-leden zijn van harte welkom!!

U moet zich wel aanmelden. Dit kan via een webformuliier, vink uw keuze(s) aan en kies verzenden hierbij de link naar het inschrijvingsformulier
Hierop kunt u aangeven aan welke onderdelen u mee komt doen. LET OP: voor iedere persoon die mee komt vieren, dient een afzonderlijk aanmeldingsformulier ingevuld te worden.

We beginnen de dag voor de kinderen (in basisschoolleeftijd) met een Tenniskids-toernooi om 10.00 uur.

Om 14.00 uur is de officiële opening en trakteren wij op koffie/thee/fris met gebak.

Om 14.30 uur begint het Tennistoernooi (vanaf 12 jaar). Er worden alleen dubbels gespeeld. U kunt zich alleen inschrijven of als tweetal. Indien u zich alleen opgeeft, zoekt de organisatie een leuke partner voor u. Er wordt gespeeld in drie rondes. U kunt zelf kiezen of u 1, 2 of 3 rondes meespeelt! De tweede ronde begint om 16.30 uur en de derde ronde begint om 18.30 uur.

Om 15.15 uur geeft Circus Luijten en Kornuiten een circusworkshop. Iedereen, voor jong en iets ouder, maar nog jong van geest, is van harte welkom om deel te nemen. Tijdens de workshop gaan de deelnemers aan de slag met Chinese bordjes, diabolo's, jongleerballetjes/ringen/kegels, loopbal, stelten en eenwielers.

Om 16.30 uur wordt de workshop afgesloten met een spetterend optreden: Komt dat zien, komt dat zien, dames en heren, het belooft een mooie show te worden!

Vanaf 17.00 uur staat foodtruck Der Zillerzaler klaar en wordt u getrakteerd op ‘feines Essen aus Osterreich.’ U ontvangt twee eet-bonnen en twee consumptiebonnen om ook wat te drinken.

Onze trainer Ricardo Hagedoorn heeft sinds eind vorig jaar speelsterkte 1 en behoort tot de topspelers van ons land. Om 17.30 uur kunt u genieten van een mooie demonstratiewedstrijd van Ricardo tegen Ralph Ubachs. Ralph Ubachs is een tennismaatje van Ricardo en ook tennistrainer o.a. bij de Pletschmeppers in Geulle.

Daarna kunnen de voetjes nog van de vloer, want DJ Luca zorgt voor lekkere muziek!

Graag zien we jullie aanmeldingen tegemoet. We hopen op een grote opkomst!!

De jubileum commissie


PS: wil je een flyer om op te hangen op je werk, thuis of elders, vanaf volgende week liggen er klaar in het clubhuis!