De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden

Bestuur

Onze vereniging bestaat uit leden,bestuur (waaronder het dagelijks bestuur) en de diverse commissies.

Voor algemene informatie kan men zich wenden tot de ledenadministratie, bereikbaar via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Maak kennis met onze bestuurs- en commissieleden

 

Dagelijks bestuur:

Taak: verantwoordlijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Serge van Dellen
Serge van Dellen
         
Rob Stallenberg
Rob Stallenberg

Voorzitter:

Serge van Dellen

(Tel. 043-3581052)

 

Secretaris:

[Vacant]

 

 

Penningmeester:

Rob Stallenberg

 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Activiteitencommissie:

Taak: Organisatie van gezelligheidsevenementen.

Voorzitter: Hanneke Philipsen  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Leden: Toon van Alphen, Rob Plasier, Els Plasier

 

Beheercommissie:

Taak: Onderhoud van de accommodatie (banen en clubhuis)

Voorzitter: Serge van Dellen

Leden Gebouwbeheer: Ank Buijs (captain technische commissie), Rob Stallenberg, Wil Mey
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info: xx)

Park en banen: Rob Plasier

In het onderhoud van het tennispark wordt de Beheercommissie bijgestaan door het P-TEAM, een team van vrijwilligers waarbij toetreding te allen tijde mogelijk is.

 

P-Team:
Toon van Alphen (captain), Jef Blaszek, Lody van de Bogaert, Harry Drossaert, Ad van Gisbergen, Math Humblet, Georges Jaspers, Ron van der Kruk, René Laenen, Wil Meij, Nico Pastoor, Jo Pieters, Rozsi Pieters, Rob Plasier, Pie Rosier, Jo van Sint Fiet, Nico Vossen en Peter van der Zee.

 

Kantinecommissie:

Taak: Het treffen van regelingen, verband houdend met het hele kantinegebeuren (openstellingen, schoonhouden, organisatie, administratie, bardiensten e.d.)

Voorzitter: Rob Stallenberg

Leden: Ank Buijs, Ria van Sint Fiet, Els Plasier.

 

Wedstrijdcommissie:

Taak: Regeling deelname competitie, samenstelling en begeleiding van competitieteams, contacten met de trainer. Organisatie en begeleiding van clubkampioenschappen en uitwisselingstoernooi.

Sumero van Agen
Sumero van Agen


Voorzitter: Sumero van Agen   (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Tel. 043-3615668, Mob. 06-12081864)

Leden: Rob Erdbrink, Carmen Scholle

 

Sponsorcommissie:

Taak: Public Relations taken zoals werving van sponsoren, de verzorging en verspreiding van het clubblad: de Tennisbundel en onderhoud van de website.

Martin Jacobs

Voorzitter:  Martin Jacobs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mob: 06-27063800)
Leden: Guido Lemmens, Noëlle Ballieux

 

Redactie Tennisbundel:

Toon van Alphen
Toon van Alphen

Voorziiter: Toon van Alphen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Beukenlaan 64, 6241 AM Bunde, Tel. 043-3645611)

Leden (Senioren): Rob Plasier,  Sumero van Agen,  John Leenders,

Website: John Leenders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (redacteur), Sandra van den Beuken (desgin)