De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden
Komende

activiteiten

22 feb 
10 mrt 
 2 apr 

Eten wat de pot schaft (zie emails)
Vrijwilligersavond 
Opening van tennisseizoen met 2018 Paasei Toernooi!

 

Lidmaatschap

AANVAARDING LIDMAATSCHAP:
1. Ieder lid verplicht zich grondig kennis te nemen van de reglementen en de regels na te komen.
2. Ieder lid wordt geacht op de hoogte te blijven van nieuwe informatie, hetzij via het clubblad, losse mailingen of de publicatieborden.
3. Lid worden gedurende het contributiejaar is mogelijk. Instapleden kunnen een éénmalige instapkorting krijgen vanaf 1 september van 50 % van de contributie (exclusief inschrijfgeld).

BEËINDIGING LIDMAATSCHAP:
1. Leden die hun lidmaatschap willen beëindigen, verplichten zich dit schriftelijk te doen bij de ledenadministratie voor 1 januari voorafgaande aan het nieuwe contributiejaar. Afmeldingen na 1 januari worden in principe niet geaccepteerd, aangezien de opgave en betaling aan de KNLTB dan reeds hebben plaatsgevonden.