De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden
Komende

activiteiten

22 feb 
10 mrt 
 2 apr 

Eten wat de pot schaft (zie emails)
Vrijwilligersavond 
Opening van tennisseizoen met 2018 Paasei Toernooi!

 

Tennispark

TENNISPARK

Clubhuis:
Heiveld 1
6241 EK Bunde
Tel. 043-3646308

Het is niet geoorloofd door de aanplant te lopen. Men dient gebruik te maken van de daartoe bestemde paden en parkeerstroken. Laat geen rommel achter, en waak ervoor dat de eigendommen van de gemeente of van iemand anders vernield worden.

Openingstijden van het clubhuis worden bekend gemaakt via de publicatieborden en het clubblad. Wij vertrouwen erop dat u de aankleding van het clubhuis zult ontzien, zoals u dat thuis gewend bent.
 
Kleedaccommodatie:
Laat deze zo netjes mogelijk achter, zowel de w.c., de douche als de kleedruimte. Wij adviseren u om waardevolle voorwerpen en geld niet achter te laten in de kleedaccommodatie, aangezien deze onbeheerd is.

We hebben een tassenrek, dit staat buiten voor de kantine, gelieve hiervan gebruik te maken en de tassen niet mee de kantine in te nemen.

Maak er s.v.p. een gewoonte van dit rek ook voor dit doel te gebruiken.

In de hal staat ook een rek waarin wat spelletjes, vouwblaadjes, kleurpotloden, puzzels etc. voor de kinderen. Ook staat daar de bak met gevonden voorwerpen. Op de bovenste plank staat een reeks mappen met foto’s die door de jaren heen gemaakt zijn.
 
Algemene mededelingen etc. vindt U op diverse borden in de kantine (naast de bar of voor de ramen), de gangpaden, of buiten bij de entree.

Sleutels en daaraan gekoppeld het alarm
De 4-cijferige code met daaraan gekoppeld de I.D.-code wordt regelmatig veranderd.
Uiteraard is die code die U toegewezen krijgt bij bijvoorbeeld kantinedienst, ook de juiste code. Dit houdt echter niet in dat deze code de week erna hetzelfde is.
Gebruik dus slechts die code die vermeld staat op het formulier dat U gelijktijdig met de nodige sleutels ontvangen hebt.

De Beheercommissie