De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden
Komende

activiteiten

22 feb 
10 mrt 
 2 apr 

Eten wat de pot schaft (zie emails)
Vrijwilligersavond 
Opening van tennisseizoen met 2018 Paasei Toernooi!

 

Introducé Reglement

Introducé Reglement

 Artikel

 
1 Introducés kunnen via een lid van T.C. Bunde tegen betaling een introductiekaart verwerven, waarmee via inschrijving een beperkt recht op speeltijd wordt verkregen (zie punt 2.20 en punt 3.00).
1.10 De introducé dient zich te houden aan het baan- en het gedragsreglement. Beide reglementen hangen ook op in de vitrinekast bij de ingang van de kantine.
2 Bij de introductie is er onderscheid tussen Junioren- en Senioren. In het jaar dat hij/zij de 18-jarige leeftijd bereikt is hij/zij senior.
2.10 De introductiekaart kost voor junioren: € 2,50; voor senioren € 5,00.
2.20 De gastspeler op wiens naam de introductiekaart is gesteld, mag maar drie keer per kalenderjaar geïntroduceerd worden en kan met de introductiekaart via inschrijving recht doen gelden op:  
2.20.a 2x een half uur speeltijd (voor enkelspel);
2.20.b 1x een heel uur speeltijd (voor dubbelspel).
3 Het is de introducé, nadat zijn recht op speeltijd is benut, bovendien toegestaan om, direct aansluitend aan de gerechtigde speeltijd, te spelen op een baan, waarvan geen gebruik gemaakt wordt. De gastspeler zal, als zich anderen melden die recht op speeltijd kunnen doen gelden, de baan op het eerstvolgende halve of hele uur moeten verlaten.
4 De introductiekaart kan worden afgehaald bij de bar medewerk(st)er in de kantine of, indien deze gesloten is, bij een door het bestuur gemachtigde tot het afgeven van introductiekaarten (zie hieronder).
5 Er mag geen introductiekaart worden afgegeven op competitiedagen en op door de club geclaimde dagen zoals toernooien en club kampioen-schappen, alsmede op de dames-, herenavond e.d.
6 Voor alle leden van de verenigingen T.C. Volharding, T.C. De Gewannen en de Pletschmeppers is introduceren kosteloos van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur. Baanreservering kan uitsluitend geschieden met een geldige tennispas.
7 Indien een lid tennist met een introducé zonder geldige introductiekaart wordt zijn pasje ingenomen door de baanbeheerder. Het pasje is uitsluitend terug te verkrijgen tegen betaling van € 7,50.

N.B.

Indien de kantine gesloten is kunt u een introductiekaart afhalen op het volgende adres:
Ank Buijs
Prins Bernhardlaan 22
Bunde